Текст
“Научный кентінің ЖОББМ”КММ-де мектеп асханасының жұмысын бақылау және оқушыларға берілетін тағам сапасын қадағалау мақсатында бракераждық комиссияның кезекті тексерісі жүргізілді.
Тексеру барысында дайын тағамдардың сапасы, санитарлық талаптардың сақталуы, ас мәзірінің үйлесімділігі және тағамның дәмдік сапасы қаралды.
Бұл іс-шараның басты мақсаты — оқушылардың денсаулығын қорғау, сапалы және пайдалы тамақтануын қамтамасыз ету.
Комиссия құрамында мектеп директоры, тәрбие ісі жөніндегі орынбасары, мектеп медбикесі және әлеуметтік педагог болды.
Барлық тексеріс нәтижесінде асханада санитарлық нормалардың сақталуы мен тағам сапасының жақсы деңгейде екені анықталды.
